Om Oss

Teamet vårt

Om Oss

Nå også med bedriftsprofileringsfirmaet "Eple P" i teamet! 

Vi er et unikt sammensatt team på 13 personer som er som har spesialisert seg på å gjøre våre kunder godt synlige – i over 25 år!

Vi leverer skilt, dekor og design i de aller fleste former og med de aller fleste typer folie – det være seg for; interiør- og eksteriørfasader, foliedekor til farkost og kjøretøy, de fleste typer merking både til lands og til vanns. Skilt i de aller fleste former – kreative løsninger på lysskilt og utfreste fasadeskilt – med eller uten lys. Informativ kan tilby et bredt spekter av grafisk profilerings-, logo-, design-, og byråtjenester opp mot din bedrifts behov. Informativ gjennomgår jevnlig kursing og oppdatering i universell utforming og taktil skilting - også med fagutdannet Profildesignere. Vi prosjekterer og leverer skilting og merking til eksteriør og interiør av bygg. Dette i henhold til det regelverk om Universell Utforming «TEK10».

Referanser

Noen av våre samarbeidspartnere

Havforskningsinstituttet, Statsbygg, Avinor, KLP, IKEA, Palfinger, Multiconsult, Implenia, TV2 Sporten, TV2 Tid for Hjem, Norled, Hordaland Fylkeskommune, Bergen Kommune, Skyss, Triumph Bergen, Tide Buss, KTV Group, Tysse Tilhenger, Mesta Drift, Turlid Transport, DNB Bergen, Orange Group, IKM Mooring Services Mongstad, iSushi kjeden, Backer Bolig, Vice Capo og DeCapo frisører, Eikedalen Skisenter, Hansa Bryggeri, Harley Davidson Bergen, TruckNor Hordaland, BCT Bergen Container & Trailertransport, Carte Blanche, Bertel O. Steen, Implenia, NorConsult – og mange flere. Samt en rekke reklamebyrå og trykkeri, lokalt og nasjonalt.